| Extra omzet genereren met de wasboxen uitgelegd in twee voorbeelden - Uw specialist in autowastechniek
15693
post-template-default,single,single-post,postid-15693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Extra omzet genereren met de wasboxen uitgelegd in twee voorbeelden

Extra omzet genereren met de wasboxen uitgelegd in twee voorbeelden


Extra omzet genereren met de wasboxen uitgelegd in twee voorbeelden:

Voorbeeld 1:

Via de tijdsplanner kunt u niet enkel een bonustijdsregeling (voorheen happy hour), maar ook een malustijdsregeling instellen. 168 instelmogelijkheden zodat een hele week per uur gestuurd kan worden. De klant die in piekuren met een emmer zijn auto staat te poetsen, zou bijvoorbeeld ook gestuurd kunnen worden naar een daltarief tijdsvak waarbij hij meer tijd krijgt voor diezelfde euro, en wellicht niet eens meer zijn emmer pakt met het idee geld te besparen. Als ondernemer behoudt je deze klant en creëer je de mogelijkheid voor twee of meer klanten om in de piekuren hun auto te kunnen wassen.

Voorbeeld 2:

Langzaam zien we in steeds meer branches piek- en daltarieven toegepast worden. Dit heeft verschillende oorzaken, een daarvan is de vergrijzing. Drukte spreiden over de gehele dag in plaats van centreren enkel tijdens de veelal bekende piektijden. Via onze wasboxbesturing krijgt u zeer duidelijk inzicht in waar de huidige piek- en daluren zich bevinden. Door deze goed en juist te interpreteren bieden wij de mogelijkheid om de bezoekerstromen te beïnvloeden. Dit kan bijvoorbeeld bereikt worden door in de piekuren de tijd per euro in te korten met 10%. Daar tegenover kan de tijd in de daluren bijvoorbeeld extra verlengd per transactie.

In de huidige, onzekere tijden waarin er wellicht nog van alles moet worden aangepast op het gebied van regelgeving, kunt u erop rekenen dat wij op dit moment technisch klaar zijn om een soort van deurbeleid uit te kunnen voeren bij uw waspleinen.

Wij gaan klantenbinding en klantloyaliteit deze zomer compleet anders benaderen en toepassen. Houd ons goed in de gaten !

#makkelijkomtebouwen #dewasboxonderdewasboxen #wasboxbesturing #extraomzet #klantenbinding #klantloyaliteit

Nieuwsgierig ? Wij werken graag samen met uw eigen leverancier.