| Gratis vrijblijvende mock-ups. - Uw specialist in autowastechniek
15849
post-template-default,single,single-post,postid-15849,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Gratis vrijblijvende mock-ups.

Gratis vrijblijvende mock-ups.

Gratis vrijblijvende mock-ups.

Een eerste indruk is belangrijk. Een klant vormt binnen 10 seconden een blijvende eerste indruk. Daarom willen wij u ervan overtuigen door middel van een vrijblijvende mock-up hoe belangrijk deze eerste indruk is.

Wanneer uw klant bij de wasbox aankomt, zal hij verrast zijn. Waarbij vroeger een stikker met logo volstond, is het nu nog belangrijker om te kunnen verbinden met de klant van nu. Tenslotte wilt u dat de klant met een goed gevoel naar huis gaat. En nog belangrijker; vlug weer terugkomt.

Kiest u enkel voor statische content, of gaat u bijvoorbeeld ook voor bewegende content om extra aandacht te vragen.
Is de eerste indruk eenmaal goed binnen, dan kunt u daarna de klant bewegen om gebruik te maken van bijvoorbeeld andere aanwezige diensten. Mattenklopper, stofzuiger, kopje koffie of een luxe belegd brood in de tankshop.

Uitleg gratis vrijblijvende mock-ups;
Door middel van een vrijblijvende mock-up proberen wij u graag het belang ervan te laten zien wat een enorm verschil het kan zijn in uw wasboxen. De saaie frontplaat vervangen met techniek en bijhorende uitstraling van nu.

Mogen wij u ook overtuigen ?

#dewasboxonderdewasboxen

Spelregels: Geldig tot en met 31 maart 2021